Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Hjemmeside 11-10-2019

Hanne Glostrup

Du gør det fantastisk, kan varmt anbefale dig til alle som mangler pasning, du kender mig nok ikke, men har en datter som bruger dig og du får ros næsten hver uge af hende...

Hjemmeside 07-09-2019

Mette og Morten

Har en veninde som bruger dig, du får ros helt op i skyerne, når vi får det første barn vil vi helt sikkert benytte dig!

Hjemmeside 22-12-2014

Christina

Hej Annika :-) snublede lige over din hjemmeside :-) super fin side, og en masse rigtige gode billeder :-)
Rigtig god jul og godt nytår

28-09-2014

Anna Rosenlund

Kære Annika
Årh, hvor vi savner at komme nede hos dig, men heldigvis er vi blevet taget godt imod i Tranehøjen, og Cecilie stortrives:-)
Cecilie er jo blevet en stor pige, som er begyndt hos Bellingegymnnasterne, hvor hun går sammen med Amanda,
så det er jo en fest hver gang, vi er afsted!

Til jer, som overvejer Annika til at passe jeres barn: I bliver kun positivt overrasket, vi/Cecilie har været så glade for at være hos Annika, hun er omfavnende, kreativ, går op i børnene, hygger og er
aktiv med børnene...Cecilie var/er rigtig glad for Annika, som har været med til at give hende den bedste start på børnehavelivet :-)

Kærlig hilsen
Cecilie og familie <3

Hjemmeside 09-08-2014

Mei Aaen

Starter selv op som privat dagplejer til september i det Nordjyske (Storvorde) og søger derfor inspiration. Du har en dejlig hjemmeside. Tak for kigget.

11-12-2013

Mia Henriksen

Hej Annika
Nu sidder jeg og bliver helt nostalgisk.
Blev så glad, da jeg ved et tilfælde snublede over din hjemmeside.
Min datter, Clara, var et af de første dagplejebørn, der blev passet hos Annika.
Idag er Clara næsten 10 år, og hun taler
stadig om Annika, som et af de vigtigste mennesker i hendes liv.
Så tusind tak, Annika....for at have givet min datter en god start på det at være lidt væk hjemmefra. Tak for al din kærlige omsorg og din engagement.
Kærlig hilsen Mia

24-11-2013

Ole Frederiksen

Hej Annika. Lige en forsinket takke hilsen. Vi har været meget glade for at vi fandt dig som Lines dagplejer. Du har passet på vores lille charme prinsesse i vel næste 2 år, og det har vi været fantastisk glade for. Vi takker mange gange for Lines tid
hjemme hos dig. J
Knus fra familien Frederiksen J

31-07-2013

Line Pedersen.

Kære Annika. Nu sidder jeg her og flæber ved din hjemmeside. Dagen er allerede kommet hvor Kathrine nu stopper hos dig. Du skal vide, at vi har været så glade ved, at det netop er dig, vores børn er blevet passet hos. Du har givet vores børn en god/tryg
og kærlig base i hverdagen. Bedre dagplejemor end dig findes ikke.
Kærligste hilsner Line

06-02-2013

David Tollak Olesen

Sidder lige og kigger,,, der er gået flere år, uden du har haft besøg i din gæstebog, jeg vil bare lige lade hele verden vide at du stadig er verdens bedste dagplejemor.

Knus fra David.

28-09-2011

Monica Frederiksen

Jeg skal siger ..Annika er det bedste dagpleje ,hun altid blive glad og søde :)Hun har en dejlig familie.!

03-08-2011

Line Kristoffersen

Hej Annika.Tak for den tid Kasper har været hos dig. Vi er glæde for, og trygge ved, at det nu er vores lille Kathrine der skal komme fremover. Kasper savner dig. heldigvis ser han dig stædig når vi henter og bringer Kathrine. Kh. Line

31-07-2011

Rina

Arh, Annika, det er ikke til at fatte - men imorgen starter Linus i børnehave og han skal have sin nye madkasse med.

Tak for alt, du har gjort og givet. Tusind, tusind tak.

Kærlig hilsen
Rina

28-01-2011

Rina

Jeg vil gerne anbefale Annika som dagplejer. For det første er hun åben og ærlig; to kvaliteter, jeg vægter meget højt. For det andet er hun så opfindsom, når det kommer til lege med børnene, at jeg er dybt imponeret.
Min Linus hygger sig i den grad, lærer meget, og har en dejlig, tryg base i sin hverdag.
Man kan ikke ønske sig mere!
Kærlig hilsen
Rina

Hjemmeside 13-12-2010

Gitte Secher

Hejsa.

Sikke en flot hjemmeside og et fantastisk job du har. Jeg er selv startet som privat dagplejer i Fraugde ikke langt fra Odense centrum. Der er ikke noget bedre job end at være dagplejer.

Ønsker dig alt muligt held og lykke.
PS, du er velkommen til at kigge forbi på min side også og lægge en hilsen.

Mvh
Gitte Secher

Hjemmeside 07-11-2010

charlotte

HEJ! Annika..
eii hvor godt at se din hjemmeside, jeg har ledt og kigget mange gange siden du kontaktede mig telefonisk ang. privat. Hvor godt du tog springet og jeg kan se det er et herligt sted du har dig. Men tænker også hvordan kan det være andet med den person du er. Rigtig meget held og lykke forsat. Varme efterårsknus fra den anden ende af byen og som du kan se er det Mogens der må knokle herude hihi og mig der er che...øh jeg mener fotografen

18-12-2009

Ane Larsen

Hej Annika. Wauw.. Flot hjemmeside. Endelig fik jeg tjekket den ud. Hvor er det bare fedt at du er blevet privat. Til jer der ikke kender Annika, kan jeg fortælle at det har i tilgode :)
Min ældste søn Magnus er blevet passet ved Annika og nu har vi været så heldige at få lillebror Sebastian herned også.
Annika er et af de mest hjertevarme mennesker jeg kender. Der er rummeligt, hyggeligt, trygt, sjovt og lærerigt for børnene at være. Børnene bliver udfordret og taget sig af på allerbedste kærligste vis. Vi føler os så priviligerede at få plads ved Dyrups bedste dagplejer! Vi glæder os til mange gode stunder sammen. Vores kærligste hilsner til dig, Dennis, Victor og Ida. Vi ønsker held og lykke i dit "nye" job.
Krammere fra Morten Ane, Magnus og Sebastian

26-11-2009

Rina

Hej Annika. Nu har jeg også besøgt din hjemmeside - den er rigtig fin. Personligt er jeg jo vild med billederne af børnene (og dig ;). Vi ses,
/Rina

21-11-2009

Anita Carlsen

Hej smukke.
Hjertelig tillykke med at blive selvstændig. Hvor dejligt for dig.
Jeg er lige i Dyrup hos min mor og fik at vide af Tanja, at du havde fået en hjemmeside. Den måtte jeg jo lige checke ud:-)
Rigtig meget held og lykke med det.
Knus og varme kram, Anita!

05-11-2009

Marianne

Hej Danmarks bedste dagplejer :0) (det har jeg vist skrevet før) smiler....hvor er det en flot hjemmeside du har fået lavet......(Til alle andre der læser dette, vil jeg give Annika de bedste anbefalinger. Annika er en super sød dagplejemor, hun er grunden til at jeg selv blev dagplejemor, min egen søn Mathias blev i sin tid passet hos Annika,så kære forældre til børn som bliver passet hos Annika, husk at værdsætte hende hun passer jeres dyrebareste guld ;o) knus og kram Dpm. Marianne

Hjemmeside 02-11-2009

Monibe

Hej søde Annika, så lykkes det endelig :O), det bliver super at have dig som kollega, du er altid smilende, imødekommende og det mest varme menneske jeg kender, børnene vil få det godt hos dig, både jeg og familien ser frem til mange timer i dit/Jeres selskab. Knus herfra

30-10-2009

Heidi Rasmussen

Hej Annika
Flot hjemmeside!
Er lige på vej ud af døren for at komme ned til dig og holde afsked, da min store dreng Niklas starter i børnehave på mandag.
Du er en Fantastisk dagplejemor. Enhver forældre og barn vil være heldige at få dig. Vi har været så super glade for dig i alle de måneder du har passet Niklas som gæstebarn.
Held og lykke fremover i det private.
Kæmpe Knus Heidi

22-10-2009

Bettina Pedersen

Kære Annika!!
Hvor er det en fin hjemmeside og sikke nogle dejlige billeder af ungerne. Vi er rigtig glade for at have dig som Maja's dagplejemor og glæder os til at Mathias også skal ned til dig. Du skal have tusind tak for den måde du og din familie er på, det er rigtig rart at kunne snakke med jer alle.
Knus og kram Bettina